foto

Happy new 2015 year

Op 1 januari 2015 werd ik wakker en ben ik gaan nadenken. Dat doe ik altijd op 1 januari. Je probeert voor jezelf de avond terug te halen en te herinneren wat je gedaan of gezegd hebt. (Om eerlijk te zijn, ik kwam niet ver)

Daarna dacht ik na over 2014. Het was een gek jaar. Er gebeurde van alles waar ik voornamelijk murw door ben gebeukt. Of als ik niet murw was gebeukt had ik het gevoel dat ik heel erg opgejaagd leefde. Dat resulteerde in veel thuis zitten en het gevoel hebben het niet te weten. (De zin “Ik weet het niet” is door mij in 2014 enorm vaak gebruikt. Ook de zin: “Ik dacht van wel, maar ik weet het niet zeker” was erg populair.)

In 2015 wil ik mij dit niet laten gebeuren. Het is niet nodig. Dus wat doe je dan?
Een nieuwe doelstelling voor 2015! Hij is leuk.
Voordat 2016 begint is mijn doel een CD op te nemen.

Een CD op te nemen?
Ja een CD op te nemen!
Met videoclips?
Met videoclips!
Flinke doelstelling?
Zeker flinke doelstelling!
Maar een jaar columns schrijven heb ik ook gehaald. (en ik ga er zelfs mee door) Dus waarom kan een CD opnemen dan niet?

Wat ik in 2014 veel te weinig gedaan heb is muziek maken. Terwijl ik dat heel leuk vind om te doen. Muziek maken met mijn goede vriend Tim, “MulZand” heten we.
Liedjes schrijven, zingen en veel lol maken.
Dus dat ga ik meer doen. Leuk!

Ik ga ook de situaties, die ik elke dag tegenkom, proberen op een positieve manier te benaderen. Dat helpt ook enorm. Vaak zie ik alleen maar negatieve consequenties die mij ervan weerhouden iets te gaan doen. Terwijl ik die gozer niet ben. Ik wil de mooie en de grappige dingen zien.

Ik ga vanaf volgende week proberen mijn columns te schrijven d.m.v. kranten en internet te gaan gebruiken. “Actualiteit”.
Dus nog een voornemen voor 2015?
Ja, alleen is het niet zo’n groot project als de CD en mijn eigen leven speelt nog steeds een grote rol in de columns.

Dan nog wat kleine dingetjes, in willekeurige volgorde, die ik ook ga doen in 2015.

  • Studie afmaken
  • Verliefd worden
  • Comedy
  • Schrijven
  • (Nieuwjaars)borrel van Karelscolumn
  • Werken
  • Wonen
  • Doen

Tot volgende week,

K.

Deel dit bericht