IMG_0618

Holy fuck, wat een jaar

Holy fuck, wat een jaar!
Echt ongelofelijk.
Ik ben er echt van overtuigd; als je echt iets wilt, dan gaat het gebeuren:

Dit jaar ben ik schrijver van een boek geworden waar de eerste druk binnen een maand was uitverkocht. Holy fuck. Daarnaast was of ben ik dit jaar: schrijver van de tweede druk, (radio)columnist, comedian, presentator, oom van mijn neefje Siebe, technicus, barman, serveerder, fietskoerier, autokoerier, lid van een telefonisch serviceteam, dichter, figurant, acteur, theaterman van Soundos El Ahmadi op tour, afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam met de studie CMV en godverdomme blij.

Lieve mensen,

Als ik jullie niet veel spreek, als ik jullie niet zoveel zie, weet dan dat jullie altijd in mijn hart zitten. Ik ben net zoals jullie een fucking onzeker mensje die iets probeert en daar vol voor gaat. Ik hou echt van iedereen, dat klinkt misschien gek en overdreven, maar zo is het wel! Als je dit leest denk ik ook heel vaak na over jou! Ik denk heel vaak, ‘hoe zou het met jou gaan?’. Ik heb, net zoals jij, ook het gevoel dat ik het hoop goed te doen bij je. Soms kan ik veel te veel voor je zijn, en soms geef ik je veel te weinig. Maar weet dat ik van je hou.

Kwaliteit gaat boven kwantiteit.
In 2018 ga ik op dezelfde voet door en hoop ik jou weer/meer/vaker te zien. Want je bent mooi. Het leven is fucking mooi.
En nogmaals:
Als je echt iets wilt, dan gaat het gebeuren.

Tot volgend jaar,

K.

Deel dit bericht