IMG_4866

Een klein groepje verpest het voor de rest

Iedereen die in Amsterdam woont en niet zo heel veel verdient heeft het geprobeerd:
“Kwijtschelding aanvragen voor de waterschapsbelastingen in Amsterdam.”

Die waterschapbelastingen zijn zo fucking duur dat iedereen het aanvraagt, maar de gemeente maakt het voor de burger heel onaantrekkelijk om de aanvraag in te dienen.
Dit doet de gemeente omdat de stad draait op belastingen en omdat de burger van de eerdere aanvraag-versies keihard misbruik heeft gemaakt door het voor hunzelf zo rooskleurig mogelijk in te vullen. Dus nu moet je een waslijst aan bewijzen aanleveren:

“Kopie van de laatste maandspecificatie, Kopie van studiefinanciering, Kopie huurspecificatie, Kopie betaalbewijs ziektekostenverzekering, Kopie zorgtoeslag, Kopie bankafschrift.”

Dit alles doe je te laat, waardoor je geen aanspraak meer kan maken op de kwijtschelding en je helaas het recht erop verliest. “We moeten ergens een lijn trekken!”

Deze situatie valt heel goed te vergelijken met de situatie die gecreëerd wordt door een aantal mannelijke figuren (lees: “mongolen”) die vrouwen op zeer bizarre wijze benaderen. Waardoor normale gasten aan veel te hoge eisen moeten voldoen die vrouwen(door het gedrag van die mongolen) ze terecht voorhouden.

Tegenwoordig is er via internet zo veel mogelijk. Zo ook het benaderen van vrouwen via bijvoorbeeld sociale media. Twitter en Facebook zijn daar prachtige platforms voor, maar ook veilingwebsites zoals Marktplaats en eBay zijn open zenuwen.
Op dit soort websites gaan de losers, die in hun gedachten de meest geniale zet uitvoeren, vrouwen op de meest domme manier benaderen. Deze imbecielen hebben vaak een zeer twijfelachtige naam, waardoor de vrouw direct het gevoel zou kunnen krijgen met een “mongool” te maken te kunnen hebben.

De randdebielen creëren de situatie altijd zo dat ze contact zullen krijgen op een onschuldige manier. Ze gaan op Marktplaats rondsnuffelen door de advertenties die geplaatst zijn door vrouwen en komen zo achter de naam van de vrouw die een advertentie geplaatst heeft. Die naam zoeken ze op via Facebook en het spel kan beginnen, of ze reageren op de advertentie, die hun totaal niet interesseert, maar wel een opening geeft voor een (totaal verkeerd) gesprek .

Voorbeeld vanuit de praktijk:
Facebookchat:
– Boss-of-my-Sissi zegt tegen een knap meisje: eey sissi, ik sie foootoooo’s jij hebt ekt kk lkkre billen! volgens mij kan ik daar tantulekker tegen aan sleppen met mn groote boss. biatch.
Of:
– ChIcKsHuStLeR. No1 zegt tegen een knap meisje: Ey met je boobies wil je me zuigen hoer

Wat opvalt is dat de internet-idioten totaal geen gevoel hebben voor interpunctie, grammatica en de Nederlandse taal. Ook vinden ze het geen probleem om seksuele insinuaties te maken naar het uiterlijk van de vrouw. Wat er in hun hoofd afspeelt is mij een raadsel. Zij denken dat dit soort krankzinnige teksten een vrouw in vervoering zal brengen. Van welke planeet kom je dan?

Dit soort heeft geen idee van het bestaan van studiefinanciering, denkt bij zorgtoeslag aan iemand die geslagen is en gaat er van uit dat heel hard: “TWEEHONDERVEERTIG EURO” schreeuwen voldoet aan het aantonen van de huurspecificatie. Deze figuren slaan de plank volledig mis en dat is zielig, heel zielig.
Want ze vallen bij de vrouw direct door de mand en die neemt haar maatregelen door SissiBoss en ChIcKsHuStLeR. No1 direct te blokkeren.

Maar je hebt ook gasten die net die woordjes kennen waardoor het niet lijkt dat ze verkeerde bedoelingen hebben, maar uiteindelijk toch een mongool zijn.
Hierdoor creëren vrouwen een heel stevig schild voor zichzelf en terecht. Ze moeten zich beschermen tegen deze rukkers, want het is niet de bedoeling dat zij de vader van hun kinderen gaan worden.

Wat betekent dit voor gasten die dit soort dingen niet doen? Dat ze zichzelf nog meer moeten bewijzen en dat ze nog meer uit de kast moeten halen om door het schild van de vrouw heen te prikken. Dit omdat de vrouw ze vanaf het begin af aan niet zal vertrouwen.

Ik ben geen casanova, dat spel kan ik niet spelen. Ik ben geen bad-boy of player. Ik versier geen vrouwen, maar het lijkt wel alsof ik dat spel wel moet spelen, want anders zal de vrouw nooit opgewonden van me raken. Je moet als man een klootzak zijn. Op het moment dat je te lief bent, ben je saai en “loopt de vrouw over je heen” maar als je een te grote klootzak bent moet ze je ook weer niet. Dus de man moet iets onmogelijks zijn en dat is maar goed ook, want anders zou deze wereld een hele saaie boel zijn.

Deze week geen Wikiliekse Wiki. Ik heb zelf al een Wiki over verkeerde gasten geschreven…

Tot volgende week,

K.

 

Deel dit bericht