IMG_0823

Mijn eerste

Alles wat je voor de eerste keer doet geeft een herinnering. Niet alles uit mijn leven herinner ik me, maar dingen die ik voor de eerste keer in mijn leven heb gedaan, altijd. Nu denk jij als lezer; oh yes! Hij gaat vertellen over zijn eerste keer seks! Misschien… Lees nou maar door.

Mijn eerste herinnering van iets wat ik voor het eerst deed was een single kopen. Ik was toen tien jaar oud en ik volgde de Top40 heel erg. Ik keek naar Erik de Zwart die op TMF de nummers aan elkaar praatte. Iets wat in deze tijd absoluut niet meer aan de orde is, behalve dan de Top20 van Sterren.nl. Dat blijft een klassieker voor mensen die van het kaliber: “Liever te dik in de kist, dan weer een feestje gemist.” houden.

Maar goed, mijn eerste single dus. Het was Abel met Onderweg. Ik stopte die dan in mijn discman en genoot van zijn zachte g. Dan zong ik mee, maar ook met zijn zachte g. Terwijl ik die helemaal niet heb! Daar ging ik dan: “Het is allang verleden tijd! Dat je mijn verjaardach niet verchat. Je onvoorwaardelijk koos voor mij.” Prachtig nummer. “Neem mij mee” is ook leuk van hem. Daarna is hij volgens mij gestopt.

Mijn eerste tongzoen. Dat was echt supergek! In mijn hockeyteam had iedereen al gezoend met iemand. Ik nog niet. Ik was die gast die het niet durfde en niet begreep. Totdat we met ons hockeyteam op toernooi gingen. Hockeytoernooien zijn over het algemeen:
Tentje opzetten maar nooit in je tent slapen.
Hockeysticks thuis laten.
Heel veel bier drinken.
Feesten.
Mooie meisjes versieren.

Prima gelegenheid, zo’n hockeytoernooi. Ik wilde altijd ontzettend graag onderdeel daarvan zijn, maar ik was nooit mezelf. Totdat een aantal gasten iets nieuws hadden bedacht met bier. ‘De Duikboot’. Dat is een biertje met daarin een geopende Flugel, en die moest je dan in 1x wegtikken. Daar werd ik volledig mezelf van.

We waren in Nieuwegein op toernooi en het was super lekker weer. Het feest in de grote tent was al begonnen en wij gingen met jongens daarnaartoe. Een van de begeleiders vroeg constant het lied: “Put your hands up for Detroit” van Fedde le Grand aan. Wat de DJ gek genoeg bleef draaien. Uit het niets werd ik richting een meisje met krullend haar geduwd, die welwillend stond de draaikonten op de muziek.

Terwijl ik heel onhandig achter haar sta te dansen draait ze zich ineens om, kijkt met haar ogen in de mijne en zoent me vol op m’n mond. Ik wist niet eens hoe ze heette! Zij heeft mij gewoon ontgroend! Stond mijn hockeyteam mee te zingen op de muziek: “Put your hands up Karel Kras! Hij heeft gezoehoend!” parapapapapa. Ze bleek Charlotte te heten. Ze was verbaasd en ook trots dat ze mijn eerste was.

Ja! Mijn eerste keer seks. Daar heb ik helaas geen ruimte meer voor. Maar dat gaat ook eigenlijk niemand wat aan. Dat was heel speciaal. Dat laat ik aan haar en mij.

Tot volgende week,

K.

Deel dit bericht