Paul Haenen is een held

Paul Haenen is een held, kent u die uitdrukking? Dames en Heren lezers. Paul Hanen is geweldig.

Wat ongelofelijk fijn dat Paul Haenen en zijn man Dammy van Geest er zijn. Ook Mark van Vliet en Harry de Ridder zijn magistraal. Zij maken namelijk in deze Corona-tijd een televisieprogramma genaamd: “Radio Oranje”. Dit zenden zij uit op Betty Asfalt TV, wat op de website www.bettyasfalt.tv te vinden is, maar ook op Youtube.

Het is geweldige televisie. Je ziet dat het met totale liefde en passie gemaakt wordt. Het is Troost TV. Niks gaat gelikt, dingen werken soms even net niet. Maar dat maakt het programma zo ontzettend fijn om naar te kijken. Juist dat het niet werkt. Dan kan Paul het zo fenomenaal benoemen dat je thuis precies denkt wat hij zegt. On the spot. Hij is echt een held.

Het is ook de regionale televisiezenders opgevallen dat Paul Haenen dit programma maakt. TV Noord Holland en AT5 hebben zich al bij hem aangesloten, maar ik zou niet gek opkijken als opeens een grote zender hem vraagt deze televisie te maken. Heel gek. Het lijkt wel alsof ik over een jong talent praat. Paul Haenen brengt precies waar iedereen nu naar verlangt.

In elke uitzending gaat hij met verschillende mensen Facetimen of Skypen. Iets wat iedereen in deze tijd nu doet. Alleen dan zie je een gesprek met mensen die je van TV kent. Theo Maassen bijvoorbeeld, Jeroen Pauw of Brigitte Kaandorp. Ook videobelt hij met mensen in andere landen. Nigeria, Frankrijk en Amerika, Belgie zijn al aan bod geweest. Heel erg vermakelijk en informatief.

In de laatste uitzending belde hij ook met een huisarts die al vaker in de uitzendingen is langsgekomen, maar ook belde hij met iemand uit Amsterdam die thuis zat. Ineens zit hij middenin een gesprek met iemand die hij helemaal niet kent. Maar wordt het toch ontzettend leuk! En kan hij diegene, die iets jammers in de relationele sfeer had meegemaakt, heel leuk en zonder oordeel bevragen. Zo ontzettend knap.

Bert en Supergrover, uit de Sesamstraat serie, komen ook aan bod (voor de kinderen zoals Paul zegt) en die zorgen voor veel hilariteit. Gremdaat, Dolman. Alles wordt van stal gehaald. Ook de opnames die hij vroeger heeft gemaakt laat hij zien. Het is een geweldige tombola met een entertainment waarde van een 10 met een griffel. Wat ontzettend knap en fijn dat Betty Asfalt TV er is. Zeker in deze tijd is het een heel groot hart onder de riem.

Bedankt Paul en team Radio Oranje.
Alle lof.

Tussen 2 en 4 wordt dit programma dagelijks gemaakt. Dan kan je inschakelen op youtube, de betty asfalt website of via AT5/TV Noord Holland. Allemaal kijken! Je wordt er vrolijk van.

Voor nu allemaal een aangenaam etensmaal met spekjes of wat ook erin. Dankuwel voor uw aandacht.

Tot volgende week,

K.

Deel dit bericht