IMG_4346

Het doel is bereikt!

Wat een klodder spuug in je gezicht allemaal voor je kan betekenen! Want daar is het tenslotte allemaal mee begonnen. Ik was op 1 januari 2014 in een feest café in mijn gezicht gespuugd en ik moest daar iets mee.

Op een brakke ochtend, tijdens de eerste dagen van januari 2014, besloot ik dat elke vrijdag van dit jaar voor drie uur ’s middags ik een column op Facebook zou plaatsen.
Ik kreeg zelfs de kans om mijn column op de radio te mogen vertellen.(Week twee!)
In april was de column dermate ontwikkeld dat ik een vaste waarde werd bij mijn vrienden van Radio6FM en daar twee keer per maand mijn column mocht voorlezen. (Nu is dat zelfs wekelijks!)
Ook was mijn column niet meer te lezen via Facebook. Mijn goede vriend van www.101.nl vond het nergens op slaan dat ik geen eigen website had. Dus is door zijn fantastische hulp, onnavolgbare kennis en onvoorwaardelijke vriendschap mijn eigen website ontstaan. Door deze ontwikkeling bestond mijn column niet alleen maar uit woorden, maar kreeg hij ook elke week een passende foto erbij.

Www.karelscolumn.nl is voor mij een uniek platform om mijn column aan de wereld te kunnen presenteren. Zo kan ik u vertellen dat mijn column in elk continent van de wereld is gelezen, 43 landen heeft bereikt en bijna 4000 keer is bezocht. Van Zambia tot Hong Kong en van Rusland via Colombia naar Australië. Ongelofelijk.

Alle lezers die mijn column hebben gesteund wil ik heel hartelijk bedanken. Dat je mij aantikte en vroeg “hee jij schrijft toch columns?” of dat je vertelde “dat je hem gelezen had” was voor mij een enorme eer en als je dan ook nog zei “dat je hem leuk vond” kon mijn dag niet meer stuk. Allen, Bedankt!

Het hele Karelscolumn-team wil ik graag bij naam bedanken: Bas, Kees, Roel, Willem, Ronald, Daan, Valentijn, Anish, Erwin, Quinten, Mooie Maandagavonden, Heilige Vrijdagochtenden, en last but not least: Michael van de Batemolen.
Dank allen.

Wat in je gezicht gespuugd worden voor iemand kan betekenen!
Voor mij was het inspiratie en het ontstaan van een nieuwe levenswijze.
Het doel is bereikt!
Een jaar lang, elke vrijdag een column schrijven en die voor drie uur ‘s middags op internet plaatsen.

Ik wens iedereen een fantastisch oud en nieuw.

Liefs,

K.

Deel dit bericht